Apasági vizsgálat – alap szintű DUO vizsgálat

Legolcsóbb: 69 000 Ft

Alap szintű apasági vizsgálat (DUO: gyermek és feltételezett apa). A vizsgálati minta levételét a megrendelő a postán küldött eszközökkel  önállóan elvégzi, majd azt visszajuttatja irodánkba egyszerű vagy Elsőbbségi postai levélküldemény formájában.

Jegyzőkönyvezett apasági DNS vizsgálat felára

A Szakértői Irodában történő jegyzőkönyvezett mintavételből végzett TRIO vizsgálat, az ára LELETENKÉNT értendő. A jegyzőkönyv felvételéhez feltétlenül szükséges a résztvevő személyek egyértelmű azonosítására alkalmas fényképes igazolvány bemutatása. Kiskorú vizsgálatakor a törvényes képviselő igazolja a személyazonosságot.

Speciális DNS minta

Olyan DNS minta előzetes feldolgozása, melyet nem az általunk kiküldött mintavevővel vettek le. Egy személy egy speciális mintájára vonatkozik az ár. A minta lehetséges tipusai: vér – teljes vér, szűrőpapíron levő vércsepp, vércukormérő-csíkon levő vércsepp; ondó – friss vagy fagyasztott, beszáradt; szervek, szövetek darabjai, biopsziás anyag – friss vagy fagyott; fülváladék – fültisztító pálca, külső hallójárat tisztítása után; levágott körömdarabok; fogkefe – száraz állapotban, de nem lemosva; rágógumi – a cukormentes alkalmasabb; ivóedény, pohár, szívószál, műanyag/papír evőeszköz;  nyák, orrváladék – a papír vagy textil kendő küldendő be; paraffinba vagy másba beágyazott szövettani anyag előzetes tesztelése és vizsgálatra előkészítése

A vizsgáltba bevont további személy felára

Az alapvizsgálaton túl bevonni kívánt további személyek (gyermek, illetve valószínűsített apa) esetében fizetendő plusz díj.

Szakértői mintavétel az irodában, jegyzőkönyvezés nélkül 1 – 4 személy esetén

A mintavételt az iroda munkatársa végzi el, előre egyeztetett időpontban, jegyzőkönyv felvétele nélkül. A választott vizsgálat árához adandó plusz költség.

Kategória:

Leírás

Apasági DNS teszt
Apasági DNS vizsgálat, alap szint, DUO (gyermek + feltételezett apa)

Gyermek + feltételezett apa, alap szintű apasági vizsgálat.

Otthoni mintavételi utasítás itt letölthető: Kérőlap 21 Mintavétel