GPS Origins DNA test – DNS alapú eredetvizsgálat

A GPS (Geographic Population Structure, földrajzi populáció-eloszlás struktúra) Origins™ DNS teszt lehetővé teszi, hogy DNS-e vizsgálatával legalább 1000 évre  visszamenőleg  meg tudja mondani, melyik helyről származik.
A GPS Origins™ 36 globális génállomány alapján kiszámítja az autoszomális DNS genetikai jellemzőit. A vizsgálat során összevetjük az Ön egyedi DNS mintázatát az összes már vizsgált populációval (pontosabban azokéval, melyekről tudjuk, hogy huzamosabb ideig ugyanazon a területen élt), hogy behatároljuk, honnan ered DNS-e. Egyes esetekben a GPS Origins™ akár település szinten is visszavezeti az Ön DNS-ét. Végül a DNS-állomány migrációs útvonalai alapján – az ősi, a különböző korokban változó mintázatokat felhasználva – két genetikai migrációs útvonalat számít ki.

A GPS Origins™ 36 globális génállomány alapján kiszámítja az autoszomális DNS genetikai jellemzőit. Például: Fennoscandia 19%, Dél-Franciaország 14%, Orkney szigetek 20%, stb. Ezután az Ön egyedi DNS mintázatát világszerte az összes populációéval összeveti (pontosabban azokéval, melyekről tudjuk, hogy huzamosabb ideig ugyanazon a területen élt), hogy behatároljuk, honnan ered DNS-e. Egyes esetekben a GPS Origins™ akár település szinten is visszavezeti az Ön DNS-ét. Végül a DNS-állomány migrációs útvonalai alapján – az ősi, a különböző korokban változó mintázatokat felhasználva – két genetikai migrációs útvonalat számít ki.

A lelet 36 potenciális (a teljes világot lefedő) génállomány keveredési arányát, illetve ezen elsődleges génállományok történetét mutatja. A lelet a DNS földrajzi eredetét is jelzi; ez lehet egy ország, vagy akár egy város is. Az Ön DNS mintázata akkor alakult ki, amikor két különböző populációs csoport keveredett és egy új genetikai mintázatot hozott létre —azt, amit végül Ön örökölt.

DNS-e esetében két migrációs útvonalat fog találni – az anyai és az apai ágra külön-külön –, ami megmutatja, honnan jöttek az elmúlt 10 000 év során. Végül a GPS Origins™ teszt megadja azt is, milyen idős a DNS mintázata, mikor következett be benne legutoljára populációs szinten számottevő változás.
A GPS Origins™ nagyszerű eszköz, ami segíti a családfakutatást!

A tesztet a webshop oldal segítségével rendelheti meg. A rendelést felfüggesztheti, ha még azelőtt kapcsolatba lép velünk, hogy megkapnánk a mintáját. Ha viszont megkaptuk a mintáját, annak a feldolgozása a teljes vizsgálati díj beérkezése után kezdődik meg (a vizsgálat díját PayPal fizetéssel, bankkártyás fizetéssel, sárga postai csekkes befizetéssel, esetleg banki utalással egyenlítheti ki). A vizsgálati díj megfizetése után a laboratórium a vizsgálatot elvégzi, és a kapott eredmények tanulmányozásához szükséges internetes elérés (személyes GPS Origin fiók) belépési neveét, illetve jelszavát megküldjük. Amennyiben segítséget kér, a vizsgálat elvégzését követően egyszeri 30 perces ingyenes konzultációt biztosítunk telefonon, személyesen vagy Skipe-kapcsolaton keresztül. Fiókja addig lesz elérhető, amíg nem értesít minket, hogy szüntessük meg.

SZERETNÉM MEGRENDELNI – irány a WebShop!