Apasági vizsgálat – legnagyobb pontosságú TRIO vizsgálat

Legolcsóbb: 140 000 Ft

A biológiai apa bizonyítása bonyolultabb esetekben, ha a 16-21 lókuszon alapuló vizsgálat nem elegendő: (gyermek, anya és feltételezett apa: TRIO Teszt). A vizsgálati minta levételét a megrendelő a postán küldött eszközökkel  önállóan elvégzi, majd azt visszajuttatja irodánkba egyszerű vagy Elsőbbségi postai levélküldemény formájában.

Jegyzőkönyvezett apasági DNS vizsgálat felára

A Szakértői Irodában történő jegyzőkönyvezett mintavételből végzett TRIO vizsgálat, az ára LELETENKÉNT értendő. A jegyzőkönyv felvételéhez feltétlenül szükséges a résztvevő személyek egyértelmű azonosítására alkalmas fényképes igazolvány bemutatása. Kiskorú vizsgálatakor a törvényes képviselő igazolja a személyazonosságot.

Speciális DNS minta

Olyan DNS minta előzetes feldolgozása, melyet nem az általunk kiküldött mintavevővel vettek le. Egy személy egy speciális mintájára vonatkozik az ár. A minta lehetséges tipusai: vér – teljes vér, szűrőpapíron levő vércsepp, vércukormérő-csíkon levő vércsepp; ondó – friss vagy fagyasztott, beszáradt; szervek, szövetek darabjai, biopsziás anyag – friss vagy fagyott; fülváladék – fültisztító pálca, külső hallójárat tisztítása után; levágott körömdarabok; fogkefe – száraz állapotban, de nem lemosva; rágógumi – a cukormentes alkalmasabb; ivóedény, pohár, szívószál, műanyag/papír evőeszköz;  nyák, orrváladék – a papír vagy textil kendő küldendő be; paraffinba vagy másba beágyazott szövettani anyag előzetes tesztelése és vizsgálatra előkészítése

A vizsgáltba bevont további személy felára

Az alapvizsgálaton túl bevonni kívánt további személyek (gyermek, illetve valószínűsített apa) esetében fizetendő plusz díj.

Szakértői mintavétel az irodában, jegyzőkönyvezés nélkül 1 – 4 személy esetén

A mintavételt az iroda munkatársa végzi el, előre egyeztetett időpontban, jegyzőkönyv felvétele nélkül. A választott vizsgálat árához adandó plusz költség.

Kiszállási díj Budapesten és Pest megye területén

Telefonon történő előzetes egyeztetés után, munkanapokon, kiszállási díj helyszíni jegyzőkönyvezett mintavételhez Budapesten és Pest megyében.

Kiszállási díj Budapesten és Pest megye területén kívül, Magyarország területén

Telefonon történő előzetes egyeztetés után, munkanapokon, kiszállási díj helyszíni jegyzőkönyvezett mintavételhez Budapesten és Pest megyén kívül, Magyarország területén.

Kategória:

Leírás

TRIO apasági vizsgálat, gyermek, anya + feltételezett apa, 26 kormoszomális terület (lokusz) vizsgálata.