Non-invazív születés előtti (prenatális) apasági vizsgálat

Legolcsóbb: 790 000 Ft

A terhesség 7. betöltött hete után lehetséges anyai vérmintából, és a feltételezett apától levett szájnyálkahártya-hámsejt mintából („nyálmintából”) megvizsgálni azt, hogy a feltételezett apa lehet-e a még meg nem született gyermek biológiai apja.

A vizsgálat kb 3-7 munkanap alatt készül el. Magzati mintavétel a vizsgálathoz nem szükséges!

A vizsgálat csak abban az esetben végezhető el, ha a várandós anya csak egy gyermekel terhes (ikrek esetében a vizsgálat nem lehetséges).

Az eredmény alapján 100%-os valószínűséggel kizárható az az apaként vizsgált férfi, aki biztosan nem a biológiai apja a gyermeknek. A valódi, biológiai apa esetében a vizsgálat 99,9%-nál nagyobb valószínűséget eredményez. Ennek megfelelően a vizsgálat alapján biztosan meg lehet állapítani, hogy a vizsgált személy a még meg nem született gyermek apja-e vagy sem.

Kiszállási díj Budapesten és Pest megye területén kívül, Magyarország területén

Telefonon történő előzetes egyeztetés után, munkanapokon, kiszállási díj helyszíni jegyzőkönyvezett mintavételhez Budapesten és Pest megyén kívül, Magyarország területén.

Leírás

Non-invazív születés előtti (prenatális) apasági vizsgálat, a terhesség betöltött 7. hete után van rá lehetőség. A vizsgálathoz anyai vérminta levétele szükséges, az apától szájnyálkahártya-hámsejt (nyálminta) levételére van szükség.

Magzati mintavétel nem történik!