Apasági vizsgálat – legnagyobb pontosságú TRIO vizsgálat

Legolcsóbb: 170 000 Ft

A biológiai apa bizonyítása bonyolultabb esetekben, ha a 16-21 lókuszon alapuló vizsgálat nem elegendő: (gyermek, anya és feltételezett apa: TRIO Teszt). A vizsgálati minta levételét a megrendelő a postán küldött eszközökkel  önállóan elvégzi, majd azt visszajuttatja irodánkba egyszerű vagy Elsőbbségi postai levélküldemény formájában.

Jegyzőkönyvezett apasági DNS vizsgálat felára

A Szakértői Irodában történő jegyzőkönyvezett mintavételből végzett TRIO vizsgálat, az ára LELETENKÉNT értendő. A jegyzőkönyv felvételéhez feltétlenül szükséges a résztvevő személyek egyértelmű azonosítására alkalmas fényképes igazolvány bemutatása. Kiskorú vizsgálatakor a törvényes képviselő igazolja a személyazonosságot.

Speciális DNS minta

Olyan DNS minta előzetes feldolgozása, melyet nem az általunk kiküldött mintavevővel vettek le. Egy személy egy speciális mintájára vonatkozik az ár. A minta lehetséges tipusai: vér – teljes vér, szűrőpapíron levő vércsepp, vércukormérő-csíkon levő vércsepp; ondó – friss vagy fagyasztott, beszáradt; szervek, szövetek darabjai, biopsziás anyag – friss vagy fagyott; fülváladék – fültisztító pálca, külső hallójárat tisztítása után; levágott körömdarabok; fogkefe – száraz állapotban, de nem lemosva; rágógumi – a cukormentes alkalmasabb; ivóedény, pohár, szívószál, műanyag/papír evőeszköz;  nyák, orrváladék – a papír vagy textil kendő küldendő be; paraffinba vagy másba beágyazott szövettani anyag előzetes tesztelése és vizsgálatra előkészítése

A vizsgáltba bevont további személy felára

Az alapvizsgálaton túl bevonni kívánt további személyek (gyermek, illetve valószínűsített apa) esetében fizetendő plusz díj.

Szakértői mintavétel az irodában, jegyzőkönyvezés nélkül 1 – 4 személy esetén

A mintavételt az iroda munkatársa végzi el, előre egyeztetett időpontban, jegyzőkönyv felvétele nélkül. A választott vizsgálat árához adandó plusz költség.

Kiszállási díj Budapesten és Pest megye területén

Telefonon történő előzetes egyeztetés után, munkanapokon, kiszállási díj helyszíni jegyzőkönyvezett mintavételhez Budapesten és Pest megyében.

Kategória:

Leírás

TRIO apasági vizsgálat, gyermek, anya + feltételezett apa, 26 kormoszomális terület (lokusz) vizsgálata.