shadow
DNS Központ > Egyéb > A DDC laboratórium által végzett születés előtti non-invazív apasági vizsgálat megkapta az AABB akkreditációt – jelenleg az egyetlen ilyen vizsgálat a világon

A DDC laboratórium által végzett születés előtti non-invazív apasági vizsgálat megkapta az AABB akkreditációt – jelenleg az egyetlen ilyen vizsgálat a világon

A DDC laboratórium 2019 július 11-én közleményt adott ki arról, hogy az általa végzett Certainty™ nevű születés előtti apasági vizsgálatot az AABB (az Amerikai Vérbankok Szövetsége) a világon az első és egyetlen ilyen vizsgálatként akkreditálta.

Ez azt jelenti, hogy a megszületendő magzat, illetve a vérszerinti szülei megnyugtatására, folyamatos ellenőrzés mellett, nagy pontossággal és biztonsággal képes megállapítani egy vagy több vizsgált személyről a biológiai apaságot. Már a 7. terhességi hét után, akár a laborba érkezést követő 3 nap alatt egyértelműen tisztázható ez a kérdés.

Amennyiben további kérdése van, olvassa el a honlap ide vonatkozó oldalát, vagy hívja a 06 20 373 5580-as telefonszámot.