Szeretnék ilyen vizsgálatot

Az apasági vizsgálat megrendelésének és elvégzésének folyamata a következő:
Apasági DNS vizsgálat
Apasági vizsgálat – otthoni mintavétellel. A vizsgálathoz elegendeő a gyermek és a feltételezett apa DNS-mintája.
Mintavételi eszközök beszerzése.

A mintavételi eszközöket postán küldjük el (a küldemény egy vaskosabb kisméretű hosszúkás boríték, a tartalma nem deríthető ki külső szemlélő számára. Feladóként a Dr. Bezzegh Szakértő Iroda Kft. szerepel. Postaládába történik a kézbesítése). Külön kérésre esetleg lehetőség van a mintavételi készlet személyes átvételére, ezt előzetesen telefonon kell egyeztetni

A mintavételi csomagért fizetnie nem kell.

A mintavételi csomag tartalma, mi vele a teendő:

A csomag kettő vagy három személy mintavételéhez elegendő mintavevőt tartalmaz, valamint vizsgálatkérő lapot, egy részletes mintavételi leírást, valamint egy sárga postai csekket. Először a vizsgálatkérő lapot ki kell tölteni. A vizsgált személyek esetében megadható a nevük, vagy jelige – amit a kérőlapon megadnak, az lesz olvasható a vizsgálati eredményen. A kérőlap kitöltése után a mintavételi leírást végig el kell olvasni, át kell tanulmányozni. A leírás alapján könnyen elvégezhető otthoni körülmények között is a minta levétele. Ügyelni kell arra, hogy a megfelelően kitöltött mintatartó borítékba kerüljön bele a megfelelő minta. Apasági vizsgálat esetében elegendő a gyermektől és feltételezett apától levenni a vizsgálati mintát. Az anyai vizsgálati minta könnyíti a feldolgozást, de nem feltétele.

A levett mintákat postán kell visszaküldeni az iroda címére. Kérjük, hogy a levett mintát visszaküldéskor elsőbbségi postai küldeménykor adja fel, de ne tértivevénnyel, és ne ajánlva – gyorsabban, már másnap az irodába ér a küldemény.

Ugyanakkor kérjük a mellékelt sárga csekken a vizsgálat árának befizetését is. A vizsgálati kérőlapon fel kell tüntetni a befizetés időpontját.

Mi történik a visszaküldött levett DNS-mintákkal:

A budapesti központból a beérkezett anyagot maximum 4 napon belül kiküldjük az Amerikai Egyesült Államokba, a Cincinnati mellet levő DDC laboratóriumba. A labor a megérkezéstől számított 3. munkanapon visszaküldi az eredményt. A vizsgálati eredményt, és annak magyar nyelvű interpretációját, valamint a számlát a kérőlapon megadott módon továbbítjuk Ön felé (e-mailben, telefonon, postán, vagy ezek bármilyen kombinációjában). A leletkiadásnak semmilyen költsége nincsen.

Mennyi a vizsgálat teljes költsége:

Összesen tehát az apasági vizsgálatért az árlistán megjelölt összeget kell kifizetnie. Az árlistán látható ár a bruttó ár, már tartalmazza az ÁFÁ-t is. Semmilyen további vagy rejtett költség a vizsgálat során nem merül fel. A vizsgálatot megrendelheti ide kattintva webshopon keresztül, esetleg írjon egy e-mailt a következő címre: dbsiroda @ gmail . com , és írja meg a postai címet ahová a mintavételi csomagot küldhetjük; vagy hívja 09:00 – 19:00 óra között (hétvégén 10:00 – 14:00 között) a 06 20 373 5580 telefonszámot.